13 Ocak 2008 Pazar
TAVUK GOGSU, HEMDE VISNELI...
CIKOLATA VE SEKER HARIC DIGER TATLILARLA PEK ARAM OLMASADA YAPMASINI COK SEVIYORUM. BUDA COK SIK YAPTIGIM, USTELIKTE COK PRTAIK VE LEZZETLI BIR TATLI TARIFI. SUTLU OLDUGUNDAN COK HAFIF. GORUNTUSU ISE SAHANE... OYLE DEGIL MI AMA ??? ISTERSENIZ PORSIYON OLARAK ISTERSENIZDE BUYUK BIR KALIBA DOKEREK YAPABILIRSINIZ. BEN SIZIN GORUPTE KARAR VERMENIZ ICIN HER IKISINIDE YAPTIM, SON KARAR SIZIN.BUYRUN TARIFI...
MALZEMELER :
100 GRAM MARGARIN
1 BARDAK UN
1 BARDAK TOZSEKER
1 LITRE SUT
UZERINE :
1 BARDAK VISNE SUYU
1 CAY BARDAGI VISNE TANELERI
1 KASIK NISASTA
2 KASIK TOZSEKER
YAPILISI :
MARGARINLE UNU TAVADA KAVUR. DAHA SONRA SUTU VE SEKERI ILAVE ET KAYNAT, YAGLANMIS VE UNLANMIS KALIBA DOK. VISNESUYU VE TANELERINI TENCEREYE AL, NISASTA VE SEKERIDE KAT KAYNAT. KIVAMINI SICAK SUYLA AYARLAYABILISIN.KARISIMI KALIBA DOK VE UZERINI HINDISTA CEVIZI ILE SUSLE. SOGUK OLARAK SERVIS YAP. ARZUYA GORE DEGISIK TATLARDADA YAPABILIRSIN. VISNESUYU ILE TANELERINI DEGISTIRMEN YETERLI.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
canım ne kadar şahane bi görüntü...
şekerimmi düştü nedir...
ellerine sağlık canım.....
Yorum Gönder