COK BASIT AMA BIR O KADARDA COK NEFIS BIR YEMEK. HAMUR ISI OLDUGUNA BAKMAYIN, BAYA BIR ANA OGUN YANI… ISTE TARIFI…
MALZEMELER :
EKMEKLERI ICIN :
TIKLAYIN
KIYMALI SOSU ICIN :
200 GRAM KIYMA
1 BUCUK BARDAK SIVIYAGI
TUZ, BAHARAT
YOGURTLU SOSU ICIN :
1 KASE YOGURT
SARIMSAK, TUZ
YAPILISI :
ILK ONCE KIYMALI SOSTAN BASLIYORUZ. BUTUN MALZEMELERI TAVAYA ALIP PISIRELIM. YAGIN MIKTARINI GORUNCE KORKMAYIN, BAZLAMA BASINA BOLUNDUGU ZAMAN AZALIR, VE SAKIN COK DIYE YAGI AZALTMAYA KAKLMAYIN CUNKU O ZAMAN YEMEGIN ADI YAGLAMA OLMAZ…SOS PISTIKTEN SONRA BAZLAMALARIMIZI YAPIYORUZ.
4 yorum:
bu yemek yedirtir:)..çok nefis bişiye benziyor cnm..ellerine sağlık.
sevgilerimle
Kayseriye gittim hiç yağlamasını yemedim.Kayserili komşum vardı ondanda yemedim.Ama artık ben yaparım.Çok güzel görünüyor.Eline sağlık.
ellerıne saglık canım harıka olmus.. sabah sabah ıstahım acıldı valla. ellerın dert gormesın..
sevgiler canım:)
http://fatostuncay.blogcu.com/
canımm
kusura bakma hala yayınlıyamadım tarifini ancak blogcuda sorun var ve resim yüklüyemiyorum bu nedenle sadece ling de vermek istemiyorumm en kısa zamanda sorun çözülür çözülmez yükliyeceğim kusura bakma ve çok teşekkür ederim sağol tarifin için...
www.blogcu.com/anemonunmutfagi
Yorum Gönder