MALZEMELER :
300 GRAM ET
1 SOGAN
1 BARDAK KURU FASULYE ( ISLATILMAMIS )
2 KASIK SALCA
TUZ, SU
YAPILISI :
KURU FASULYEYI BIR GECE ONCEDEN SOGUK SUYA ISLATIYORUZ. ETI KUSBASI DOGRAYIN,DUDUKLU TENCERENIN ICINE SIVIYAGI KOYUP ETLERI KAVURUN. SOGANIDA ETIN ICINE DOGRAYIN VE BIRLIKTE KAVURMAYA DEVAM EDIN.
NOT : DUDUKLU TENCERESI OLMAYANLAR NORMAL TENCEREDE YAPABILIRLER. TARIF AYNI FAKAT PISME SURESI IKI KATI.
3 yorum:
canım kuru fasulye bizim evde çok sevilir.Hele eşim bayılır.Bende pilav üstü severim.Bende aynı senin usul pişiriyorum.Mis gibi özlü bir fasulye oluyor.Eline sağlık.Rengi harika.Fasulyenın rengi veiyi pişmesi çok önemli.
en sevdıgım yemeklerden bı tanesıdır.. kım sevmez kı.. ellerıne saglık canım.. afıyet olsun sıze:)
sevgiler:)
http://fatostuncay.blogcu.com/
Yeni evlendim ve harııl harıl yemek tarfileri arıyorum. Bütün bloglar neredeyse pasta yapıp satmaya döndüğü şu günlerde çölde vaha gibiyetiştin. Harikasın .Güzel yemeklerinin devamını bekliyorum
Yorum Gönder