MALZEMELER : ET SOTE
500 GRAM ET
1 SOGAN
4 SIVRI BIBER
2 DOMATES
TUZ, BAHARAT
MALZEMELER : PILAV
YARIM CAY BARDAGI SEHRIYE
2 BARDAK PIRINC
3 BARDAK SU
2 TATLI KASIGI VEGETA ( TUZOT, CESNI )
GEREKIRSE TUZ
YAPILISI :
ILK ONCE ETI KUSBASI DOGRAYIN VE TAVADA SOTELEMEYE BASLAYIN.
3 yorum:
Benim eşim ve babamda çok etçildir ve etsiz yemekle doymazlar.Eline sağlık.Öok güzel olmuşlar.
Vegetanin girdigi yemekler cok lezzetli olur.Harika görünüyor,ellerine saglik.Sevgiler.
işte bu
pilav ve etin o inanılmaz beraberliğini hayatta hiç bir yemeğe değişmem. Çünkü ben kahvaltıda bile et yerim.(yerdim)
ellerinize sağlık elleriniz dert görmesin.
Ama yandaki gözlüklü bey bu yemektende harika görünüyor Allah bağışlasın iyi günlerini göstersin. Biz etle pilavı siz bu küçük beyi ham yapın.
Sevgiler
Yorum Gönder