26 Şubat 2008 Salı

AYVALI KRUASAN...

ELMALI YAPMAYA ALISTIGIMIZ BU MILFOYLERI BIRDE AYVALI DENEYIN. COK LEZZETLI OLUYOR GERCEKTEN. TAMDA AYVANIN MEVSIMIYKEN BU FIRSATI HIC KACIRMAYIN DERIM. ISTE TARIFI...

MALZEMELER :

10 MILFOY HAMURU

HARCI ICIN :

AYVA
1 BARDAK TOZSEKER
YARIM BARDAK CEKILMIS CEVIZ
TARCIN

UZERINE :

PUDRA SEKERI

YAPILISI :

MILFOY HAMURLARINI TEK TEK SER BUZU COZULSUN.AYVALARI SOY, RENDELE, SEKERLE BIRAZ KAVUR, CEVIZINI KAT IYICE SUYU CEKINCEYE KADAR PISIR. EN SON TARCINI ILAVE ET VE HARCI SOGUT. SONRA HARCTAN HAMURLARIN UZERINE KOY VE KRUASAN SEKLINDE SAR. ARZUYA GORE UZERINE YUMURTA VEYA SUT SUR ( BEN SURMEDIM )VE ONCEDEN ISITILMIS 175 DERECELIK FIRINDA RENK ALANA KADAR PISIR. SERVIS YAPARKEN UZERINE BOL PUDRA SEKERI SERP.

5 yorum:

Güldenceninmutfagi dedi ki...

CANIMMM BUNLAR SÜPER GÜZEL OLDU HEMDE AYVALI OLUSU SÜPER GÜZELLL:)))
ELLERINE SAGLIK,ALDIM IKI TANECIK.

Güldenceninmutfagi dedi ki...

BENDE DENEMEK ISTERIM BU TARIFI AYVA ALMAM LAZIM IKL ÖNCE TABIKI:)))

Fulya dedi ki...

Ne güzel görünüyorlar öyle.çıtır çıtır.Eline sağlık.

Feyza Fidan dedi ki...

Çapan kuzummm, gerçekten harika bir tarif vermişsin, mutlaka yapıyim diyorum, hele şu recüümüm bitsin :))))
Öpüyorum seni..

sihirli eller dedi ki...

ben elmalı bile denemedim elmalıda yapılıyormu bu?