MALZEMELER :
10 MILFOY HAMURU
HARCI ICIN :
AYVA
1 BARDAK TOZSEKER
YARIM BARDAK CEKILMIS CEVIZ
TARCIN
UZERINE :
PUDRA SEKERI
YAPILISI :
MILFOY HAMURLARINI TEK TEK SER BUZU COZULSUN.AYVALARI SOY, RENDELE, SEKERLE BIRAZ KAVUR, CEVIZINI KAT IYICE SUYU CEKINCEYE KADAR PISIR. EN SON TARCINI ILAVE ET VE HARCI SOGUT. SONRA HARCTAN HAMURLARIN UZERINE KOY VE KRUASAN SEKLINDE SAR. ARZUYA GORE UZERINE YUMURTA VEYA SUT SUR ( BEN SURMEDIM )VE ONCEDEN ISITILMIS 175 DERECELIK FIRINDA RENK ALANA KADAR PISIR. SERVIS YAPARKEN UZERINE BOL PUDRA SEKERI SERP.
10 MILFOY HAMURU
HARCI ICIN :
AYVA
1 BARDAK TOZSEKER
YARIM BARDAK CEKILMIS CEVIZ
TARCIN
UZERINE :
PUDRA SEKERI
YAPILISI :
MILFOY HAMURLARINI TEK TEK SER BUZU COZULSUN.AYVALARI SOY, RENDELE, SEKERLE BIRAZ KAVUR, CEVIZINI KAT IYICE SUYU CEKINCEYE KADAR PISIR. EN SON TARCINI ILAVE ET VE HARCI SOGUT. SONRA HARCTAN HAMURLARIN UZERINE KOY VE KRUASAN SEKLINDE SAR. ARZUYA GORE UZERINE YUMURTA VEYA SUT SUR ( BEN SURMEDIM )VE ONCEDEN ISITILMIS 175 DERECELIK FIRINDA RENK ALANA KADAR PISIR. SERVIS YAPARKEN UZERINE BOL PUDRA SEKERI SERP.
5 yorum:
CANIMMM BUNLAR SÜPER GÜZEL OLDU HEMDE AYVALI OLUSU SÜPER GÜZELLL:)))
ELLERINE SAGLIK,ALDIM IKI TANECIK.
BENDE DENEMEK ISTERIM BU TARIFI AYVA ALMAM LAZIM IKL ÖNCE TABIKI:)))
Ne güzel görünüyorlar öyle.çıtır çıtır.Eline sağlık.
Çapan kuzummm, gerçekten harika bir tarif vermişsin, mutlaka yapıyim diyorum, hele şu recüümüm bitsin :))))
Öpüyorum seni..
ben elmalı bile denemedim elmalıda yapılıyormu bu?
Yorum Gönder