MALZEMELER :
1 SOGAN
2 SIVRIBIBER
2 PATATES
2 BARDAK BULGUR
2 KASIK SALCA
2 BARDAK TAVUK SUYU
TUZ VE SU
YAPILISI :
ILK ONCE SOGANI VE BIBERI DOGRAYIP TENCEREDE SIVIYAGI ILA KAVURUN. SONRA UFAK DOGRANMIS PATATESLERI ILAVE EDIN. SALCASINI VE TUZUNUDA EKLEYIP AZ DAHA KAVURUN VE BULGURU ILAVE EDIN.
6 yorum:
Ellerine sağlık.Tarifini aldım.Bulgur etkinliğimiz bu ayın 26 sında başlayacak.Görüşmek dileğiyle...
Cok nefis görünüyor canim, ellerine saglik. Tavuk suyunu buzlukta muhafaza etme fikrin de cok hosuma gitti, ben de böyle yapayim. Iyi hafta sonlari canim, hoscakal.
ellerine sağlık güzel kızım yanında kuru soğanı untmuşsun.kuru soğansız bulgur pilavı yenmez.
canım arkadaşım seni mimledim benim bloğuma bir bak bakalım.....
Canım pilav harika.Tavuk suyu fikri harika.Eline sağlık.Daha ne söylenebilir ki:))
Capankiziiii,nerelerdesin?
Bulgur pilavini ve cacigi tek basina götürdün demek.Nasil olsa etkinlikte görüp kasiklarim...
Ellerine saglik.
merhaba canim ben schiedamdan aytenceee,blogumu ziyaret etmiisn tsk ederim herzaman beklerim,ben daha cok yeniyim desteklerinize ihtiyacim cok,vlardingenin neresindesin,ben schiedam hastanesine 5 dakika mesafedeyim yani vlardingen tarafindayim,vlardingene riyagga giderim.tr dede kirsehir yozgat sinir hemseri sayiliriz topragim:)guzel paylasimlara sevgilerimle
Yorum Gönder