29 Nisan 2008 Salı

P.D.C.S. 22 VE PEYMACUN...

SEVGILI FATOS ABLACIM BENI PORSELEN DEMLIK CAY SAATI ETKINLIGINE DAVET ETMIS. BENDE TABIKI BU DAVETINE PAYMACUNLARIMI YAPIP GIDIYORUM... EGER SIZ DAVET ALMADIYSANIZ BENIM TARAFIMDAN DUYMUS OLUN. ETKINLIK DUZENLEMEK KOLAY DEGIL, HERKEZE ULASMASI MUMKUN DEGIL, BEN SIZI ULASTIRAYIM : )) FATOS ABLAMA KOLAYLIKLAR DILIYORUM VE TARIFIMIDE SIZINLE PAYLASIYORUM....

MALZEMELER : 9 ADET

3 BARDAK UN
YARIM PAKET YAS MAYA
TUZ, ALDIGI KADAR ILIK SU

HARCI ICIN :

1 KASE BEYAZ PEYNIR
1 KIRMIZI BIBER
1 CAY BARDAGI KASAR RENDESI
1 YUMURTA
KIYILMIS MAYDONOZ

YAPILISI :

UNU VE TUZU KABA ALIP ORTASINI AC VE MAYAYI ILIK SU ILE ERIT. DAHA SONRA AZAR AZAR SU ILAVE EDEREK KULAK MEMESI YUMUSAKLIGINDA HAMUR YOGURUP MAYALANMAYA BIRAKIYORUZ. HARCI ICIN BEYAZ PEYNIRI RENDELEYIP KASAR ILE KARISTIRIN. KIRMIZI BIBERI COK UFAK DOGRAYIP ONUDA KATIN. YUMURTA VE MAYDONOZUDA KATIP KARISTIRARAK SURULEBILIR KIVAMA GETIRIN.
HAMURU 9 BEZEYE BOLUP TABAK BUYUKLUGUNDE ACIP TEPSIYE DIZIYORUZ. TABIKI SIZ ISTERSENIZ DAHA BUYUK VEYA KUCUK YAPABILIRSINIZ. HARCTAN BIR KASIK ALIP HAMURLARIN UZERINE SURELIM. BEN KENARLARINI KIVIRDIM, SIZ KIVIRMADANDA PISIREBILIRSINIZ. ONCEDEN ISITILMIS 200 DERECELIK FIRINDA YAKLASIK 15 DAKIKA PISIRIYORUZ. AFIYET OLSUN...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

canım benimmmm..
Cok tesekkur edıyorum hayatım sana.. ne akdar ıyı anlatıp yazmıssın.. benım yerıme de sende etkınlıge cagırdın saol canım benım.. gercekten oyle. herkese ulasmamım ımkanı yok.. dusuncelı arkadasım benım:)
elleirne kollarına saglık.. bayıldım peymacunlara bayıldım.. ne akdar da guzel resımleyıp anlatmıssın..
sayfama da cok yakıstı tarıfın onu da belırteyım..
cok saol katıldıgın ıcın canım.
bılıyorsun 2 hafta etkınlık bende.. ıstersen daha da katılabılırsın.. herzaman sayfama beklerim:) kapım sonuna kadar acık..
iyi haftalar dılıyorum:))

Ayrıca sende; sunumuna özen göstererek hazırladığın, leziz ikramlarının PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ dergisinde yer almasını istiyorsan porselendemlikdergi@hotmail.com adresine onay mesajı gönderbilirsin.
Bunun için yapman gereken tekşey; adını, sitenin adresini, dergide yer almasını istediğin tarifinin adını ve link adresini yazarak göndermen yeterli olacaktır.
Örnek:)
isim: fatos tuncay
site adı: http://fatostuncay.blogcu.com/
Tarif : Damalı Kek
Link: http://fatostuncay.blogcu.com/3971279/
Tüm hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşmesi dileği ile;

SEVGİLERİMLE;

FATOŞ

Adsız dedi ki...

canim ziyaretin ve guzel yorumun icin cok tesekkur ederim. sayfani gezindim cok guzel tarifler var. bende amsterdamda yasiyorum canim :) oglunda cok tatli masallah allah bagislasin. gene beklerim canim. seni arkadas listeme ekliorum :)

sevgilerimle sevda

Adsız dedi ki...

ay cnm seni ekliyorum dedim ama ekleyemiyorum malesef listeme blogcu sayfan olmadigi icin..

antepası dedi ki...

Canım eline sağlık çok güzel görünüyorlar.Etkinlik davetn için teşekkürler:)))

Adsız dedi ki...

ellerine saglik peymacunlar cok guzel olmus

hdidem95 dedi ki...

canım bu peymacunlar nefis olmuş ellerine sağlık güzelim öptüm sevgiler

Adsız dedi ki...

merhaba
etkinlikte peymacununuzu görünce tarifi almak istedimm ellerinize sağlık çok güzel ve sizden rica etsem oğluşunuzun yanaklarından kesme alırmısınız benim içinnn çok tatlı maşallah.:)))
www.blogcu.com/anemonunmutfagi