MALZEMELER :
200 GRAM MARGARIN
1 CAY KASIGI KABARTMA TOZU
4 KASIK YOGURT
1 YUMURTA AKI
4 BARDAK UN
UZERINE :
CEVIZ
SERBETI ICIN :
4 BUCUK BARDAK TOZSEKER
3 BUCUK BARDAK SU
1 DILIM LIMON
YAPILISI :
SERBETINI KAYNAT. BUTUN MALZEMELRI KAT YOGUR. HAMURDAN CEVIZ BUYUKLUGUNDE BEZELER AL VE AC. CAY BARDAGI VEYA FINCAN AGZI ILE DAIRELER KES.
UCER UCER YARILARI BIRBIRININ UZERINE DENK GELECEK SEKILDE KOY, SAR VE ORTADAN KES.
DIK OLARAK TEPSIYE DIZ VE ORTASINA CEVIZ KOY VE ONCEDEN ISITILMIS 170 DERECELIK FIRINDA RENK ALANA KADAR PISIR.
SERBETIN VE TATLININ ILK SICAKLIGI CIKTIKTAN SONRA SEBETI TATLININ UZERINE GEZDIR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder