20 Şubat 2009 Cuma
TAVUKLU MILFOY BOHCASI...
YEMEGE GELEN MISAFIRLERIME BILDIGIMIZ TADLARI FARKLI BIR SEKILDE SUNMAK ISTEYINCE ORTAYA BU SEKIL CIKTI. ZATEN MILFOYUN MUCIZESINDEN YARARLANMAYAN YOKTUR. HER TURLUDE COK GUZEL OLUYOR VALLAHI... HEM TATLIDA HEM TUZLUDA... BU GUZEL VE SIK TARIFI SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM. ISTE TARIFI...
MALZEMELER : 10 KISILIK
12 MILFOY HAMURU
HARCI ICIN :
2 TAVUK GOGSU
1 KONSERVE HAVUC
1 KONSERVE BEZELYE
TUZ, ARZUYA GORE BAHARATLAR
UZERINE:
YUMURTA SARISI
YAPILISI :
MILFOY HAMURLARINI COZULMESI ICIN TEZGAHA ALIN. TAVUKLARI UZUN DILIMLER SEKLINDE DOGRAYIP TAVADA YAGLA KAVURUN. KONSERVELERI SUZGECE DOKUP YIKAYIN VE SUSUN, DAHA SONRA TAVUKLARIN UZERINE DOKUP KAVURMAYA DEVAM EDIN. TUZ VE ARZUYA GORE BAHARAT EKELYIP ALTINI KAPATIN.
2 MILFOY HAMURUNDAN 5 ‘ER TANE SERITLER KESIN, YANI 10 TANE SERITLER OLACAK.BIR KASENIN ICINE MILFOY HAMURUNU ALIP BIRAZ HARCTAN ICINE KOYUN.
UCLARINI BIRLESTIRIP KASENIN ICINDEN CIKARTIP UCLARI BUZUSTURUN.
KESTIGIN SERITLERDEN BITANE ALIP KIVIR VE BOHCANIN UCUNA DOLA. BUTUN MILFOY HAMURLARINA BU ISLEMI UYGULA VE FIRIN TEPSISINE DIZ.
UZERINE YUMURTA SARISI SURUP ONCEDEN ISITILMIS 200 DERECELIK FIRINDA UZERI NAR GIBI KIZARANA KADAR PISIR.
AFIYET OLSUN...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
13 yorum:
Çok lezzetli bir yemeğe benziyor.Ellerine sağlık canım.Sevgilerimle...
Hmm ellerine saglik cok lezzetli gorunuyor,Canim blogumda sana ait bir odul var ugrarsan sevinirim.
harika olmuş...yani yorumsuz da çıkılmaz..en yakın zamanda denemek isiyorum.ellerine sağlık...
canım ellerine sağlık harika görünüyor..keyifli bir hafta geçirmen dileğiyle..sevgiler..öpüldünn:))
HEÖ BÖREK HEMDE YEMEK OLARAK SUNULABAİLECEK ÇOK ŞIK BİR TARİF ELLERİNE SAĞLIK CANIM..
YİYENLERE AFİYET ŞEKER OLSUN..
ÖPTÜM SENİ
ellerine sağlık canım muhteşem görünüyorlar.ziyaretime beklerimm..sevgiler
Görünüşleri ne kadar güzel.
Ellerine sağlık.
Sevgiler........
Canim harikasin suppper olmus ellerine saglik.
Çok çok şık bir börek olmuş buuu :) Valla bayıldım, ellerine sağlık canım benim,
Çok öpüyorum seni..
Harika bir tarif Ellerine sağlık...
birde nar gibi kızarmış o bana ben ona bakıyorum :)
ayrıca...
37. PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNİN EV SAHİBİYİM
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM;
http://porselendemlik.blogcu.com
http://birdemliksohbet.com
http://gelibolu17.blogspot.com/
http://selmahlc.blogcu.com/
tarafından hazırlanmış olan porselen demlik çay saati için
23 SUBAT 2009 - 09 MART 2009 TARİHLERİ ARASINDA
http://sevincceden.blogcu.com/ YANİ BEN YAPACAĞIM.
SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!
HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL TARİFLERİ KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ.
TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK.
VE TARİFİNİZE " PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ 37.HAFTA " BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI VE BANA YORUM BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM.
C BOXA BIRAKILAN NOTLAR GÖZDEN KAÇABİLİR LÜTFEN YORUM YAZIN.SENİ VE BU YORUMU OKUYAN HERKESİ DAVET EDİYORUM.
ZİYARET EDİPTE BİZZAT DAVET EDEMEDİĞİM DOSTLARIM LÜTFEN BU YAZIYI NERDE OKURSANIZ SİZDE KATILIN.
EMİNİM BU ETKİNLİK SAYESİNDE BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ OLUYOR MUTLAKA KATILIMINIZI BEKLİYORUM.. ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
selam, sayfanızı takip edyorum ama genelde dar zamanlarda, ikizlerimden gizli yapmak zorunda olduğumdan yorum bırakamıyorum. ama bu defa kararlıyım: tariflerinizi çok beğeniyorum. aşamalarını fotoğraflandırmanız çok güzel. hafta sonu sizden okuduğum tarifle (Biraz da kendim uydurarak, genelde yemeklere mutlaka kendim birşeyler ilave ederim) canneloni yaptım. süper oldu hala tadı damağımızda. fotoğrafını yollamak isterdim ama ne yazık ki çekecek kadar uzun süre bile kalmadı tabaklarda. ellerinize sağlık. oğlunuzu öpüyorum. benim de iki oğlum var (ikizler). başarılar ve sevgiler
Borek cok guzel gozukuyor. insallah en kisa zamanda deniyecegim. Benimde bir sitem var. ismi koseminderi. Bende bir borek tarifi verdim. Fikirelrinizi soylerseniz cok sevinirim.
Kolay gelsin
canım ellerine sağlık hayırlı cumalar öptüm
Yorum Gönder