10 Temmuz 2009 Cuma

ASCI YAMAGINDAN TERZI CIRAGINA GECIS...



VEEEEEEEEEEE........BUGUN ASCI YAMAGINDAN TERZI CIRAKLIGINA TRANSFERIM GERCEKLESTI. UZUN SUREN GORUSMELERDEN SONRA VERILEN TEKLIFI KABUL EDIP BUGUN IHTIBARIYLE BIR DIKIS MAKINASI SAHIBI OLDUM :))))

SINGER MARKALI, 169 EUROYA ALDIM. CARTI CURTU YOK. BILDIGIMIZ STANDART DIKIS MAKINASI.
COK UZUN ZAMANDIR ISTEDIGIM BIRSEYDI FAKAT BIRTURLU ALMAYA NIYETLENMEMISTIM.
TAKII CANIM ARKADASIM SIHIRLIELLERIMIN DIKTIGI O SUPER TUNIKLERI, ELBISELERI GORENE KADAR. HER DIKTIGINE BAYLIYODUM. MASALLAH ADI GIBI ELLERI PEK BI SIHIRLIDIR, HICBIRSEY KURTULMAZ ELLERINDEN. BAKTIM GORDUM OLMICAK... CIKKK CIKKK
BIRDE MAKINA ALMIS, HELEDE ONU GORUNCE ARTIK STOOOOOPPPPPPPPPP DEDIM. BENDE MAKINA ALIYORUM VE BENDE ARTIK KIYAFET VE AKSESUAR DIKMEYE BASLIYORUM DEDIM. ZATEN ANNEM AMATOR TERZI OLUNCA BENDE COCUKLUGUMDAN BERI DIKISE HEM HEVESLIYIM HEMDE BECERIRIM BISEYLER. KUCUKKEN COOOOK SAC TOKASI, BEBEKLERE KIYAFET DIKTIM. SIMDI SIRA BANA GELDI, KENDIME SOYLE TULLU MULLLU BISEYLER DIKECEM. ILHAM KAYNAGIM SIHIRLIELLERDIR ARKADASLAR. SAKIN KISKANDIGIMDAN BENDE BU YOLA BASKOYDUM SANMAYIN, BEN ARKADASIMI KISKANMIYORUM BILHASSA COK TAKTIR EDIYORUM. KENDISIDE BILIR ZATEN. ELLERIYLE MAKINASIZ EVINE PERDELER DIKMIS GENC VE GUZEL BIR EVHANIMIDIR KENDISI. ZIYARET EDIP DIKTIKLERINE BAKMANIZI TAVSIYE EDERIM. AH ARTIK BANA MUSADE. MAKINAMI INCELEMENIN VAKTI GELDI. BAKALIM ILK DIKISIM NE OLACAK.

??????????????????????????????????

4 yorum:

Hayatın Ressamı dedi ki...

ahhh çapankızım nasıl etkiledin beni öyle bu nasıl güzel bir yazı.çk teşekkür ederim bu eşsiz iltifatların için.asıl sen başarılı müthiş bir şeysin.
senin yapamayacağın hibç bir şey yoktur.mutfakta harikalar yaratan biri olarak elinin değdiği herşeyi en harikasından halledersin sen.
iyi günlerde kullanman ve iyi işlere vesile olması dileğiyle.
hayırlı olsun .sen en yakın zamanda beni sollarsın.
ne kıskanması,senin temiz kalbin kimseyi kıskanmaz ben bilirim.aksine böyle tatlı hırs ettirip aldırdığım için çok mutlu oldum.hadi ilk dikişini yap hepimiz alkışlayalım seni.

capankizimutfakta dedi ki...

canimsin sen benim sihirli ellerim. ankaranin gulu. seni tanidigima cok seviniyorum. iyiki tanismisiz, iyiki seni bu kadar sevmisim. iyiki varsin canim benim. benim icin sarf ettigin o guzel sozlerine bende tesekkur ederim. sende o sozlere layik oldugun icin ben yazdim onlari, herkesinde bilmesini istedim :)) optum seni canim benim...

kutsalceyiz dedi ki...

sevgiler arkadasım,tesadüf gördüm lakin capan yazısı gelmeye yönlendirdi,herne kadar az bilsemde YOZGAT dendimi hemşerilik damarlarım kabarıyor,
yazılarını çokça okudum,SVAS caddesinde gezdikten sonra dönme geri ERCİYESe çık dedim
falan filan,
eşinle ALLAH kavuştursun,özlem zor ama o kavuşmanın tadı yokmu...
selamlar...

kutsalsofra dedi ki...

bu tarihte gelmişim sana,bir merhabaya ugra arkadasım nerelerdesin...sevgiler
kutsalceyiz-kutsalsofra