30 Temmuz 2009 Perşembe
ARNAVUT CIGERI...
SIRADA BENIM COK SEVDIGIM, YAPARKEN YARISINI YEDIGIM BI TARIF VAR. CIGERLERI KIZARTIRKEN CEREZ GIBI YIYORUM VALLA, O KADAR LEZZETLI OLUYOR. PAMUK GIBI :)
ASLINDA TAMDA BU HAVALARA GORE BI YEMEK TARIFI. COK LEZZETI V HAFIF. KIZARTILDIGINA BAKMAYIN, GERCEKTEN DENEMENIZI TAVSIYE EDERIM. HAFIF BIR YEMEK.
YANINDAPILVL COK GUZEL OLUYOR. BEN TEREYAGLI BULGUR PILAVI ILE SERVIS ETTIM. PILAV TERCIHI SIZE KAMIS ARTIK. BEN TARIFMI VERIYORUM :
MAZEMELER :
300 GRAM CIGER
UN
YARIM DEMET MAYDONOZ
2 ADET KURU SOGAN
YAPILII :
CIGERLERI KUP SEKLINDE DOGRAYIPUNA BULAYIN.
KIZGINYAGDA AZAR AZAR KIZARTIN. KIZARAN CIGERLERI KAGIT HAVLU UZERINE ALIN. BU ARADA MAYDONOZU KIYIN, SOGANLARIYARIM HALKA SEKLINDE DOGRAYIP MAYDONOZLA HARMANLAYIN.
KIZARMIS CIGERLERIDE ICINE KATIP HARMNLAYIN. TUZNU ILAVE EDIP PILVLA SERVIS YAPIN.
AFIYET OLSUN...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
AMANINDA AMANIN
OFFF SAHANE OLMUŞ ELLERİNE SAGLIK CANIM
ne diyim afiyet olsun...
Yorum Gönder