27 Ekim 2008 Pazartesi

KARABOCEGIMIN YENI IMAJI...


ISTE KARSINIZDA PUNKCI METIN... :))) OGLUSUMUN SACLARI COK UZAMISTI, KESTIRME VAKTI GELMISTE COKTAAAAAAAAN GECMISTI. BERBER KENDI EVIMIZIN SINIRLARI ICERISINDE OLMASINA RAGMEN BIR TURLU KESILEMEMISTI KARABOCEGIMIN COK UZAMAIS VE MODELE GIRMEMEYE DIRENEN SACLARI. HIC BAHSETMEDIN SANIRIM BUGUNE KADAR, BENIM ESIMIN ASIL MESLEGI BERBERLIK. TURKIYEDE MESLEGI OYMUS, BURDADA BIR SURE YAPTI AMA IKI IS BIRDEN ZOR OLDUGU ICIN BIRAKTI. BERBERLIK HEP AYAKTA MALUM, ISTEN ARTA KALAN ZAMANLARDA YAPINCA KENDINE VAKITTE KALMADI, O SEBEBLEDE BIRAKTI. AILE ICINDE EVLERE GIDER KESER ANCAK.
BENIM UZUN SUREN DIRDIRLARIM SONUNDA CUMARTESI AKSAMI OGLUSUMUN SACLARI KESILDI. AMA SORMAYIN NASIL KESILDI. METIN MAKINA SESLERINDEN, BILHASSA TRAS MAKINASI, ELEKTIRIKLI DIS FIRCASI VE ELEKTIRIKLI MINI SUPURGEDEN COK KORKAR. SIZIN ANLICANIZ HER SAC KESIMINDE HEM BEN HEM BABASI "KILLANIYORUZ" CUNKU TEPEMIZE CIKIYOR KORKUDAN :)) ANNESI YESIN ONU. BELKIDE SACLARININ COK FAZLA UZAMASINI BEKLEMEMIZ BUNDAN DOLAYI, KIYAMIYORUM YAAA!! AMA EN SONUNDA ESIME DEDIM BEN BIR MODEL ISTIYORUM, ORTAYA HIIC DOKUNMAYACAKSIN. KENARLARINI ARKAYA KADAR NERDEYSE KAZIYIP BIRAKACAKSIN. YANI ONDEN ARKAYA KADAR SADECE ORTADA SAC KALSIN. KENARLARDAN SADECE SAC GITTI, ORTA OYLECE DURUYOR AMA ARKANIN BIRAZ DAHA UZAMASI LAZIM ONE GORE, O ZAMAN TAM OLUR. BEN BU SACINA BAYILDIM, GORENLERDE AYNI SEKILDE. UMARIM SIZDE BEGENIRSINIZ, YORUMLARINIZI BEKLIYORUM, MASALLAH DEMEYI UNUTMAYIN SAKIN OLUR MU ?? :)))))

9 yorum:

Selma Alkan dedi ki...

Masallahhhhhhhh cok yakismis ayy kanaklarindan optmmm

Jasminskager dedi ki...

Yerim onu ben ne tatli olmus masaallah.Rabbim size hayirli bir evlat eylesin ins canim .Asagidaki pastayada bayildim dogrusu bende denemek istiyorum cok hosuma gittti canim ellerine saglik.

antepası dedi ki...

Kara böceğini sevsinler.Çok havalı olmuş maşallah.Poz vermesini sevsinler:)))

Adsız dedi ki...

hben bu oglunu var ya yerım valla yerım bıtırırım..
canım benım yaaaaa..
muhtesem olmus..
Allahım nazarlardan korusun..
cok opuyorum oglucugunu..

Hayatın Ressamı dedi ki...

çok kötü bir şey yazık çocuğa ne yaptınız bence kesin .
bu tarz durumlar çocukta bilinç altı yapıyor ve ileriye sürüklüyor mesela metin 23 yaşında ve saçlarını böyle kesip dolaşıyor.siz normal kes dediğinizde metin siz küçükken aynısını kestirmiştiniz bana diyor.hatta birde o fazlalıkları boyuyor vs vs.
bu bir pedagog ağzından duydum.
ama seni o zamanda etkilemezse güzel olmuş tabiii...
allahım sana bu güzel çocuğu vermiş bu bal küpü çocuğa herşey yakışır.

antepası dedi ki...

bende yorum göndermiştim gelmemiş.Hemde bloglar açılır açılmaz.Çok yakışmış.Artistik pozlarda şahane:))

ASLI dedi ki...

oyyy metinnnciik deli annen ne yaptırmışş :D çok fırlama olmuş capankızı ya:D

Adsız dedi ki...

selam
aman aman yakisikliligi bir kat daha artmis annesi yaaaaaaaaa vay kizlarin haline! Allah c.c bagislasin canim cok sirin.

Hatırladığınızda size Allah (c.c)'u unutturan bir sevgi değil..Unuttuğunuzda size Allah (c.c)'u hatırlattığı bir sevgi olsun kalbinizde...Hayirli cumalar.

sevgilerimle
baharhabercisiyim

Adsız dedi ki...

Esselamun Aleykum Ve Rahmetullahi Ve berekatuhu,
Sekerim sende o kadar kendini, esini coluk-cocugunu, dostunu bu kadar on izleme ekrana sunma.<Goze batarsin.Ne demisler haydan gelen huya gider ve, neyi ekersen: onu bicersin.

-Sen dogru ol,egri belasini bulur + dolayisiyla Peygamber ef.orta yol diyor ve pirincin arasindaki siyah tastan degil; beyzdan korkun.Bende bloglara arada sirada faydalaniyorum, bazen zarar goruyorum, ama *aileyi bulastirmamak gerek, bilgisayarda kimin kimin esini;-degil kocasini kacirdigi, ne oldu ne bitti belli olmayan bir ortamdir.Yumrugunuzu vurmaniz lazim, Ocagin masasina-disi kus.
Hani baska terimi di;sifre olmaktir, bozulmaktir.


-Bilginin sadakasini vermek lazim.

-Allahin Celle Celaluhu inayeti x izni uzerinizde olsun, Allah bagislasin.