28 Eylül 2008 Pazar

TELLI BABA TATLISI VE OZUR....

ISE BASLAMAKLA IYI MI ETTIM KOTUMU ETTIM BILMIYORUM, AMA BURAYA SON ZAMANLARDA FAZLA VAKIT AYIRAMIYORUM, GERCI RAMAZANIN ETKISI VAR, SAHURA KALKINCA UYKU DUZENI BOZULUYOR INSANIN. GUNDUZ SERSEM GIBIYIM, ISE GIDINCE BIRAZ ACILIYORUM AMA GENELDEDE 6'YA KADAR CALISINCA EVE GELMEM 6 BUCUGU GECIYOR, IFTARADA 1 SAAT KALIYOR, ANCA YETISTIRIYORUM. NE YALAN SOYLEYIM IFTARDAN SONRADA KOLTUKTAN KALKASIM GELMIYOR. GALIBA ESIMIN COK ISTEDIGI LAPTOPU ALMAYI ARTIK BENDE ISTIYORUM, EN AZINDAN OTURDUGUM YERDEN KALKMAMA GEREK KALMAZ :))) KADIR GECENIZIDE KUTLAYAMADIM, HEPINIZDEN OZUR DILIYORUM. OGUN YINE 6'YA KADAR CALISTIM, YEDIYE CEYREK KALA GELDIM, HEMEN USTUNU DEGISTIR, ABDEST AL NAMAZ KIL, YEMEKTE YOK. DEDIM ESIME HAYDI MAC DONALDS'A. BIRSEYLER AL GEL YETISTIREMEYECEM. SAOLSUN GITTI ALDI IFTARA ONLARI YEDIK :)) TOPLA, METINI YATIR, UZERINI GIY, BIRDA HATIM INDIRDIM ALLAH KABUL EDER INSALLAH, SON 5 SAYFAMIDA OKUDUM SAAT OLDU DOKUUUUUUZ, ABLAM ARADI 2 DAKIKADAN IN DIYE, CAMIYE GITTIK. CUMARTESIDE MALUM TEMIZLIK, AKSAMDA ARKADASIM GELDI. ANCAK BUGUNE KALDIM. KUSURA BAKMAYIN. BENI ZIYARET EDIP KADIR GECEMI KUTLAYAN VE GELMEYI UNUTAN VEYA GELEMEYEM ARKADASLARIMIN GECMIS KADIR GECELERINI KUTLARIM.
KADIR GECESINDE CAMIYE GIDERKEN INSANLAR ALLAH RIZASI ICIN BIRSEYLER YAPIP GOTURURLER, BENDE BU YOGUNLUGUM ARASINDA HIC USENMEDIM VE PERSEMBE GUNU CANIM AYSE ABLAMIN SAYFASINDA, NAMIDIYER IKIZLERIN ANNESI, BU TATLIYI GORDUM. HEMMEN OGUN MAZLEMELERI ALIP YAPTIM VE CAMIYE GOTURDUM. BEN COK GEBENDIM, COK LEZZETLI. YAPIMI ZOR GIBIYDI FAKAT COK PRATIK GELDI BANA. KESINLIKLE DENEMENIZI TAVSIYE EDERIM. HADIN BEN SIZI AYSE ABLAMIN SAYFASINA YOLLAYIM TARIFI ORDA... BUYRUUNNN....

5 yorum:

Işıl dedi ki...

Merhaba

maşallah, enerjine hayran kaldım.
Ellerine sağlık bir sürü iş yetiştirmişsin.
Şimdiden ailenin ve senin Ramazan Bayramını kutluyorum.
Sevgiler
Işıl

hdidem95 dedi ki...

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

Adsız dedi ki...

ellerine saglık canım harıka gozukuyor..
ıyı bayramlar dılıyorum..
sevgiler..

fatostuncay.blogcu.com

Adsız dedi ki...

canım merak etme ramazan boyunca hepimizde acaip bir yoğunluk vardı.Ama oda biti.allah hatimini kabul etsin canım.HJayırlı bayramlar

Hayatın Ressamı dedi ki...

allah hatmini kabul etsin.kız sen çok başarılısın okurken ben hızına yaetişemedim.sen bunları bir güne nasıl sığdırıyorsunn.kuran'ı kerimi bilmen çok hoşuma gitti.inşallah bende öğrenirim.