MALZEMELER :
4 TAZE YUFKA ( BEN HOLLANDA’DA SATILAN “LOEMPIA” HAMURU KULLANDIM. BURDA YASAYANLAR BILIR. VIETNAMLILARIN HAMURU OLUYOR )
4 HAVUC
2 KABAK
3 PIRASA
150 GRAM SOYA FILIZI
TUZ
YAPILISI :
HAVUCLARI RENDELEYIP BUYUK BIRA TAVAYA ( BEN WOK KULLANDIM ) SIVIYAGI KOYUP KAVURUYORUZ.SONRA KABAKLARI RENDELEYIP ICINE KATIP KAVURMAYA DEVAM EDIYORUZ. PIRASALARIDA ORTADAN IKIYE BOLUP INCE DOGRUYOR VE ICINE KATIP KAVURUYORUZ. SON OLARAK SOYA FILIZLERINI DOGACLAMA KESIP ICINE KATIP HEPSINI BIRLIKTE AZ DAHA KAVURUYORUZ. TUZUNUDA ILAVE ETTIKTEN SONRA SOGMAYA BIRAKALIM.
11 yorum:
CANIMMM BÖRECIKLERIN AGZIMA LAYIK,COK GÜZEL OLMUS.ELLERINE SAGLIK TATLIM.
ZIYARETIN VE GÜZEL YORUMUN ICIN TESEKKÜRLER:)))
canım börekler mss gibi olmuş..ellerine sağlık...öpüyorum...görüşmek üzere...
Merhaba canim bende cok yaparim bu loempialardan. Ellerine saglik cok guzel gorunuyorlar. Gorusmek uzere Sevgiler
çok güzel.senin hamurun bizim yufkayla milföy arası bir şey sanırım.bende dün sebzeli kek yaptım neredeyse aynı malzemelerden.ellerine sağlık
İster oktay usta ister başkası yapıyorsun ya sen ona bak.Bende değişik tarifler yapmayı seviyorum.Çoğu zaman blogcu arkadaşların tariflerini deniyorum.Eline sağlık çok güzel olmuş.
CANIMMM COK TESEKKÜR EDERIM,CEKINE CEKINE TÜM CESARETIMI TOPLAYIP BU GÜN YAPTIM NIHAYETINDE SEKER HAMURLU PASTAMI.CANISI BENIM ACEMI OLDUGUM ICINMI NEDIR COK YORDU BENI.
SENEDE 4 KEZ YAS GÜNLERINDE YAPARIM GIBI.
BASKADA GÖZÜM DAHA ALMAZ ARTIK:)))
Sevgili Umran ablacim oncelikle sitene koymus oldugun yemeklerin bogreklerin pastalarin hepsi birbirinden leziz ve enfes gorunuyor ellerine saglik..oglun senin gibi hamaratli bir anneye sahip oldugu icin cok sansli..bende senin gibi Hollandada dogdum..sana bir sorum olacakti sen seker hamurunu nerden aliyorsun gida boyalarini vilan?? bende seker hamurlu pastalar yapmak istiyorum ama malzemeleri nerden alacagimi bilmiyorum bana yardimci olursan cok sevinirim..sana guzel bir hafta gecirmeni diliyorum saglicakla kal en tot ziens!
canım seni mimledim.bloğuma bak
bakalımsen ne diyeceksin...
Sevgili Umran ablacim yorum icin cok tesekkur ederim ben Overijsselen icinde yani Deventer'de oturuyorum..burda nerde sekerhamurun malzemelerin bulacagimi bilmiyorum..tot de volgende keer..sevgiler.
yap bunları at buzluğa....canın istedikçe çıkar pişir...oh ne güzel..
ellerine sağlık..nefis görünüyor....
Cok nefis görünüyorlar,ellerine saglik canim.
Yorum Gönder