31 Ağustos 2009 Pazartesi
TAVUKLU SEBZELI PILAV...
COK BESLEYICI VE BOL KALORILI BIR PILAV TARIFI VAR SIRADA. ASLINDA BASLI BASINCA BIR YEMEKTE SAYILIR, CUNKU ICINDE HEM ETI HEMDE SEBZESI VAR. BENDE ZATEN YANINA SADECE SALATA YAPTIM. MIS GIBI YEDIK TEREYAGI KOKULU TAVUK SUYUNDA PILAV, KIM OLSA YER …
MALZEMELER :
1 ADET TAVUK BUDU
2 BARDAK PIRINC
1 KUCUK KONSERVE MISIR
1 KUCUK KONSERVE HAVUCLU BEZELYE
TUZ
YAPILISI :
TAVUK BUDUNU HASLAYIP TIFTIKLEYIN. SUYUNU BI KENARA ALIN. PIRINCLERI YIKAYIP TEREYAGINDA KAVURUN. DAHA SONRA TAVUK SUYUNDAN ILAVE EDIN. YIKANMIS, SUZULMUS KONSERVELERI VE TIFTIKLENMIS TAVUKLARI EKLEYIN. BIRAZDA TUZ ILAVE EDIP KAYNAYINCA ALTINI KISIN VE PISIRIN. TAVUK SUYU TUZLU OLDUGUNDAN TUZUNU FAZLA KULLANMAYIN. ATARKEN TADINA BAKARSANIZ IYI OLUR. MIS GIBI BIR PILAV OLUYO VALLA…
AFIYET OLSUN…
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
3 yorum:
Ellerine sağlık tatlım.Ben de bayılırım buna.Yanında buz gibi ayran....
Canim iyi aksamlar bende odulun var gelip alirmisin
Çok lezzetli görünüyor.
Yorum Gönder