KARADENIZLILER BILIRLER BU EKMEGI, BEN KARADENIZLI OLMASAMDA ABLAMIN ESI SAMSUNLU. BU TARIFIDE ABLAMDAN OGRENDIM. ESIMDE COK SEVDIGI ICIN COK YAPARIM. BENDE COK SEVIYORUM, KRAKER YERINE YIYORUM BEN :))) INANILMAZ PRATIK BIR TARIF KESINLIKLE DENEYIN...
MALZEMELER :
1 BARDAK MISIR UNU
1 KASIK NORMAL UN
1 KASIK SIVIYAGI
TUZ, SU
YAPILISI :
MISIR UNUNU NORMAL UNU SIVIYAGINI VE TUZU KARISTIR. COK AZ SU KATARAK YAPISKAN KIVAMA GELENE KADAR YOGUR. TEFLON TAVAYA BASTIRARAK YAY.
KISIK ATESTE ARKALI ONLU PISIR.
AFIYET OLSUN...
3 yorum:
Çok leziz görünüyor canım.Ellerine sağlık.Sevgiler...
Canım kokusu bile geldi burnuma. Balık yanında çok güzel gider, denemek lazım.
aaah aaah sen bide bunu odun ateşinde pişirde tadına bak... enfeees . ee bir karadenizli olarak en favori ekmeklerimdendir.. afiyet şeker olsun canım
Yorum Gönder