15 Ocak 2009 Perşembe

OMRUMDEN 20 YIL EKSILDI...



BILIYORUM KEBABLARI GORMEKTEN ARTIK BOOO OLDUNUZ. BEN BILE RAHATSIZLIK DUYDUM YANI AMA BASIMA NELER GELDI NE SIZ SORUN NEDE BEN SOYLEYIM DICEM AMA SIZIN SORACAGINIZ KESIN :)) BENIMDE ANLATACAGIM ONDANDA KESIN :)) GULUYORUM AGLANACAK HALIME. BILDIGINIZ GIBI BEN CALISAN BIR ANNEYIM VE BENIM OGLUM HOLLANDALI BAKICIYA GIDIYORDU, DU DIYORUM CUNKU ARTIK GITMIYOR, SEBEBINE GELINCE. SOK OLACAKSINIZ BELKI, OGLUMUN BAKICILARI OKULDAN DIGER COCUKLARI ALMAYA GITTIKLERINDE OKULUN BAHCESINDE CENEYE DALMIS OLMALILARKI OGLUMU KAYBETMISLER. OGLUM AYNI GUN BULUNDA HEMEN BELIRTIMDE YAZININ SONUNA KADAR MERAKLA BEKLEMEYIN. ANNE KIZ BAKIYORLAR COCUKLARA, ANNESI ZANNETMIS METIN KIZININ YANINDA, KIZI ZANNETMIS METIN ANNESININ YANINDA. BU OLACAK ISMI ARKADASLAR, ZANNETMEYLE OLURMU YA??? YARIM SAAT ARAMISLAR DEDIKLERINE GORE BULAMAMISLAR, BENDE TAM OGLE YEMEGINDEYKEN TELEFONUM CALDI, BAKICI ARIYORDU HEMEN SUPELENDIM ZATEN. BANA NE DESE BEGENIRSINIZ? KORKMA AMA METINI KAYBETTIK !!! BIR SURE KENDIME GELEMEDIM, DUYDUKLARIMA INANMAK ISTEMIYORDUM, BENIM OGLUM KAYIP OLMAZDI... SUNA YAZARKEN BILE HALA TUYLERIM TIKEN TIKEN OLUYOR, HALA OLAYIN ETKISINDEN KURTULABILMIS DEGILIM. ARTIK HERKEZE ANLATMAKTAN YORULDUM, ANLATIRKENDE COK ETKILENIYORUM HALEN. BEN HEMEN ISI BIRAKIP ORAYA GITTIM, DELI DIVANEYDIM SANKI, NASIL ARABAYI KULLANDIM, ORAYA NASIL VARDIM HIC BILMIYORUM. BANA DIYORKI MANYAK KADIN, BURDA TANIDIGINIZ BIRI OTURUYORMU, METIN BELKI ONLARA GITMISTIR DIYE. SACMALAMA DEDIM, BAHSETTIGIN COCUK IKI BUCUK YASINDA DEDIM. KENDINI AKLICAKLAR GUYA. AAAAAAHHH, HALA SINIRLERIM HOP HOP HOPLUYOR... COK AYRINTILI ANLATMICAM, SIKILMAYIN DIYE. POLISLERE HABER VERMISLER. METINI KAYBOLDUGU YERDEN 3 SOKAK OTEDE BIR TURK KADIN BULMUS, KAPISININ ONUNDE. NE HIKMETKI KADININ KOCASI BIZIM BURDA POLISMIS, DUYMUSTUM ONLARI AMA SAHSEN TANIMIYORUM. HEMEN KOCASINI ARAMIS, POLISLEREDE KAYIP BILGISI VERILINCE ONUN METIN OLDUGUNU ANLAMIS OLMAMILARKI POLIS BAKICIYI ARAYIP COCUK BULUNDU BU ADRESTE, GIDIP ALABILIRSINIZ DEMIS. ARKADASLAR, BULUNDU HABERINI ALDIGIM AN YEMIN EDIYORUM SIZE BIR SURE NEFES ALAMADIM, ONUNDEN KAYBOLDUGU OKULDAYDIM, OGRETMENLER BENI HEMEN OTURTUP SU VERDILER, BIR AN OGLUMU GOREMEDEN OLUCEM ZANNETTIM HAKATTEN. UZUN LAFIN KISASI, OGLUM SAG SALIM ELIME GECTI, BENI ILK GORDUGUNDE 'METIN AGLADI' DEDI, O SOZUNU HALA UNUTAMIYORUM. BAKICIDAN CIKARTTIM, HATTA YASAL ISLEM BASLATMAK UZEREYIM. SIKAYETTE BULUNDUK. SURUM SURUM SURUNDURECEM ONLARI. SUAN ANNEMLER BAKIYOR. HAKSIZMIYIM, OMRUMDEN 20 YIL GITMIS DEGIL MI ????

16 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok gecmis olsun canim. Minik oglusunun hemen bulunmasina cok sevindim. Insallah bir daha basiniza böyle seyler gelmez, duygularini da cok iyi anlayabiliyorum.
Sevgilerimi gönderiyorum.

Adsız dedi ki...

canim bende okurken nasil tüylerim diken diken oldu anlatamam allah hepimizin yavrularuini bize bagislasin sorumsuz insanlara cezalarinin verilmesi lazim bence onloara canlarimizi emanet ediyoruz kendi canlarindan üstün tutmmalari gerekirken böyle piskin piskin konusuyorloar senin yerinde olsam o kadini orada parcalayabilirdim sevgilerr

Adsız dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun.Allah bizi evlatlarımızla sınamasın.Sevgiler...

hanimelipasta.com dedi ki...

hiiiiii korkunç ya okurken şok geçirdim. Allah muhafaza, çok çok geçmiş olsun.
Allah güzel yavrunuzu korusun, size bağışlasın.
Sevgiler
Hülya

yasemin dedi ki...

ablcm , inan okurkn yasamis kadar oldm , anne deilm ama bnde bi ablym , o anki durumunu tahmin edebiliorm , bizide istda ozmnlr 2 yasindaki kardesimi kaybetmistk 5 dakika snra buldk ama o bes dakika 5 yil gibiydi sanki :( Allah korusun cok zor , sükür ki bulmussunuz ,,
Aeo

Betül KAVAL dedi ki...

canım benim çok geçmiş olsun.. Düşünmesi bile çok kötü. Okurken tüylerim ürperdi senin o halini düşünemiyorum..

tekrar çok geçmiş olsun neyse ki sağ salim bulunmuş..

sevgiler

Kizim Sare Verda dedi ki...

Bu kadar olmaz ya. Bir nefeste okudum bu yazini. Ne kadar sorumsuz bu hollandalilar. Benimde kreste bir ek isim var gercekten ben bakmasam cocuklar butun gun pislik icinde dolasacaklar.
Emanet diye bir sey var. Hic umurlarinda degil. Allaha sukur bulundu oglun nekadar korkunc bir duygu. Sakin peslerini brakma, gerci bunlar ders almaz ama sen yinede oglun icin yap bunu. ALlah yardimciniz olsun.

PAPATYA SOFRASI dedi ki...

Merhaba..

İnan sizi çok iyi anlayabiliyorum bir anne olarak, dünya başına yıkılır insanın, hele ki günümüzde çocuk kaçırmak olaylarının tavan yaptığını düşünürsek.AMAN ALLAHIM..

O kadar üzüldüm ki anlatamam.Ben bu yüzden işte bakıcılara hiçbir zaman güvenmiyorum..
Belirli bir yaşa kadar sıkın dişinizi yakınlarınıza baktırın sonra da güvenilir bir anaokulu ben öyle yaptım.
Yasal işlem başlatmakla iyi yapmışsınız..Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.

Allah evlat acısıyla imtihan etmesin hiçbir anneyi..
SEVGİLER.

RENKLİ KURABİYELER- ZÜLBİYE dedi ki...

ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN. VALLAHİ OKURKEN TÜYLERİM ÜRPERDİ. ALLAH DÜŞMÜN BAŞINA VERMESİN EN ÇOK KORTUĞUM ŞEY KAYIPTIR. DAHA 2,5 YAŞINDA BİR ÇOCUK NASIL KAYBOLUR NASIL BU KADAR SORUMSUZLUK OLUR. VERİLMİŞ SADAKANIZ VARMIŞ ALLAH BİR DAHA BÖYLE BİRŞEYİ YAŞATMASIN.
SEVGİLERİMLE,

Adsız dedi ki...

çok geçmiş olsun.. Allah kimseye böyle sıkıntı göstermesin.. güzel oğlunuzla beraber uzun yıllar sağlıkla yaşayın..

fatosun mutfagından... dedi ki...

canım benim çok geçmiş olsun okurken ben bile o anı senle yaşamış gibi oldum..inşalllah daha büyük tehlikeleri bundan savmış olun..canım benimm..

alkım akkurt akyalçın dedi ki...

CANIM BENİM YA ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN ALLAH BİR DAHA AYIRMASIN İNŞALLAH KENDİNE İYİ BAK SEVGİLER

Hayatın Ressamı dedi ki...

ahh canım çok geçmiş olsun bende panikle okudum sonuna sevindim.
madem sormuşsun yazının sonunda haksızmıyım diye bende cevaplayayım evet haksızsın.
2 kişi oldukları için birbirinde sanmışlar metini ve kısa sürede atlatılmış.
5-6 ay kadar önce akrabalar teyzemin evinde toplandık.kuzenimin 4 yaşında oğlu hepimiz evde otururken ayakkkabıları giyip 3 katlı apartmanın ev üstünden inmiş.annesi odalarda arıyor ama 1 saat geçmiş üstünden.o kaldırımdan almış başını gitmiş.yarım saatlik yürüme mesafesii 4 saatte yürümüş.biz o dört saatte ankarayı talan ettik 10 kişi. polisler filan.4 saat sonra karnım acıktı diye markete girmiş ağlamış buna yiyecek vermişler annen nerede demişler.ben büyük abiyim gezmeye gidiyorum demiş.sonra market görevlisi sıkıştırınca minicik çocuk tabii ağlamış polise haber vermişler.poliste alıp bize getirdi.yananan olaya bakarmısın?4 saat sonunda bulunda ama hem bizim hem annesinin kanı çekildi.yani bakıcı değil anne bile bazen böyle hatalar yapabiliyor.
hem bakıcında istermiydi böyle bir olayı hem kendi yaşamayı hem sana yaşatmayı.
üzülmüş olabilirsin.ama allaha havele et peşinden gidipte hem kendini kasmaya hem olayları tekrar yaşamaya hiç gerek yok.hatta unut kimseye anlatma bile.biz o gün hemen pedagoga gitmiştik. o demişti.:ikinizde tranva geçiriyorsunuz.bu olayı size hatırlatan herşeyden kaçın bir süre yaşanmamış farkedin .kimseye anlatmayın.ancak o zaman korkunuzla baş edersiniz.yoksa hep çocuğum kaçacak paniğini yaşar ve hareketlerinizle böyle olaya teşfik edersiniz.çünkü kuzenim kendini yerlere atıp ellerini dizlerini kan revan içinde yapıp parçalamıştı.
yinede sen bilirsin hayat senin ben yaşadıklarımı anlattım.
çokkk geçmiş olsun şimdi sıkıca sarım misssss gibi öp benim öptüğümü de söyle.

Adsız dedi ki...

canim cok gecmis olsun,okurken sok oldum ,cok iyi anliyorum duygularini bende kizimi kaybettim 2 saat hemde,aradn 11 yil gecti inanirmiisn hala etkiisndeyim kayiptan cok korkarim cok kotu kayip allahim cumnlemizin yavrusunu korusun,tekrar tekrar gecmis olsun

Adsız dedi ki...

cok gecmis olsun benimde 2 yasinda oglum var ve sanki o sandim allah bir daha yasatmasin biliyormusunuz hemseriyiz buyrun banada sevgiler

elif dedi ki...

slm canım çok geçmiş olsun okurken inanınki tüylerim diken diken oldu benim de iki oğlum var düşünmesi bile beni çok korkutuyor tekrardan çoooook geçmiş olsun
sevgilerle